Категории
Количка

Блог RSS Feed

19 дек. Не се тревожете за купуването на „правилната“ играчка – всяка играчка е образователна, ако подкрепяте децата в техните игри
0 465
Ето една проста истина: познавате детето си (и бюджета си) по-добре от всеки друг. И ето няколко успокояващи съвета: няма значение дали ще изберете предписваща играчка като комплект по химия или науче..
26 авг. Влиянието на броя на играчките в околната среда върху играта на малките деца
0 513
Участието в играта започва в ранна детска възраст и има благоприятен ефект върху развитието. По време на игра децата взаимодействат с физическите и социалните елементи на околната среда, което им позв..
17 авг. Момчета, играчки с оръжия, военни игри и създаване на смисъл: забрана на играта в образователни заведения в ранна детска възраст?
0 541
Тази статия има за цел да обобщи изследвания по тази тема; анализират, отразяват и обсъждат по-ранни изследвания върху играта и ученето, като използват няколко емпирични примера; и да определи какво п..
05 авг. Идеи за играчки: 10 играчки, които ще занимават децата ви през целия ден
0 307
Случвало ли ви се е да чувствате, че детето ви е надраснало всяка играчка, която му давате? Скучни ли са им едни и същи стари играчки ден след ден? Може да се окаже предизвикателство да измислите нови..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално за Вас.