Категории
Количка

Детски автомобили и камиони

Бус Mercedes Benz Sprinter с работна платформа и модул BRUDER 02679
ново
Пионерски, ефективен, надежден – така Mercedes Benz описва новия Sprinter. Най-новото поколение Sprinter продължава да бъде универсален и популярен транспортен професионалист. Обширната гама на BRUDER включва най-новите спринтери в широка гама от дизайни...
139.99лв.
Камион MAN TGS с рол-оф-контейнер и компактен товарач SCHÄFFER BRUDER 03767
ново
MAN TGS е перфектното, универсално превозно средство за строителни обекти, транспорт на дълги разстояния и локална дистрибуция.Благодарение на издръжливия дизайн, включващ мощни двигатели и осигуряващ над среден полезен товар, този камион е прототипът на често описваното „универсално превозно средст..
149.99лв.
Камион паяк с платформа Scania Super 560R с кола Роудстър Bruder 03552
ново
Удобен и здрав, BRUDER представя серията Scania Super R в своята гама. Серията R се характеризира с уникалната комбинация от комфорт и издръжливост. Следователно е идеално подходящ за всяка ситуация, която може да възникне. Именно тези различни ситуации децата могат да изживеят реалис..
209.99лв.
Камион Снегорин MAN TGS Bruder 03785
ново
Щом в пътните отчети се спомене обилен снеговалеж, колите на зимната служба започват да работят срещу часовника, за да облекчат ситуацията.Известен със своите реалистични превозни средства, подходящи за всякакви условия, BRUDER разработи с автомобила за зимно обслужване MAN TGS впечатляваща и точна ..
159.99лв.
Логистичен камион с мотокар Scania Super 560R UPS Bruder 03582
ново
BRUDER вече предлага камион с три оси, сменяема каросерия/контейнер  и мотокар. Контейнерната каросерия на камиона може да бъде лесно свален втоматично,защото се отделя от превозното средство чрез издърпване и поставяне на опорните си крака , позволявайки на камиона да излезе изпод сменяемата к..
189.99лв.
Пожарна Mercedes Benz Sprinter Fire engine BRUDER 02680
ново
Пионерски, ефективен, надежден – така Mercedes Benz описва новия Sprinter. Най-новото поколениеSprinter продължава да бъде универсален и популярен транспортен професионалист. Обширната гама на BRUDER включванай-новите спринтери в широка гама от дизайни.Пожарната машина BRUDER Mercedes Benz..
169.99лв.
Трактор Fendt Vario 211 BRUDER 02180
ново
Fendt Vario 211 осигурява голям ентусиазъм на малките фермериТракторът е оборудван с преден и заден съединител. Предната тежест е подвижнаОсвен това има управляема и офроуд махала предна осУдължителят на кормилото може да се постави на волана през плъзгащия се покрив в кабината на водача. ..
59.99лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално за Вас.