Категории
Количка

Конструктори

Конструктор LEGO Marvel Avengers Аз съм Грут 76217
ново
LEGO® Marvel Super Heroes 76217 - Аз съм ГрутКонструирайте собствен Грут за игра и показване! Симпатичното и палаво дете е лесно да се позиционира и движи както пожелаете. Можете да пресъздадете някои от страхотните танцови движения на Грут, точно както във филма „Пазители на галактиката, част 2“. В..
114.99лв.
Конструктор LEGO Marvel Super Heroes 76201 - Капитан Картър и Унищожителят на Хидра
ново
LEGO® Marvel Super Heroes 76201 - Капитан Картър и Унищожителят на ХидраВлезте в ново измерение на кино вселената на Marvel, като пресъздавате сцени от What If...? на Marvel Studios – оригинален сериал по Disney+. Червеният череп стреля по капитан Картър, за да ѝ попречи да спаси Тесеракта. Поставет..
69.99лв.
Конструктор LEGO Monkie Kid Монки Кид 80031 - Драконовата кола на Mei
ново
LEGO® Monkie Kid™ 80031 - Драконовата кола на MeiДецата играят битки герои срещу злодеи с този комплект сгради, вдъхновен от легендарните приказки за краля на маймуните. Подарете този комплект като подарък за рожден ден, празник или изненада на деца, които обичат епични приключенски истории, пълни с..
95.99лв.
Конструктор LEGO Star Wars Тронната зала на Boba Fett 75326
ново
LEGO® Star Wars™ 75326 - Тронната зала на Боба ФетПроправете си с бойния път в някогашния дворец на Jabba the Hutt с Boba Fett и Fennec Shand! Бийте се, за да минете покрай пазача от Weequay и Quarren. Стреляйте по гамореански пазач от стъпалата и се изправете лице в лице с Bib Fortuna в т..
219.99лв.
Конструктор LEGO Trolls World Tour 41252 Приключението с балон на Poppy
ново
LEGO® Trolls World Tour 41252 - Приключението с балон на PoppyОтправете се към небето в балон с горещ въздух заедно с Попи, Брънч, Biggie и Mr. Dinkles.Те търсят Volcano Rock City, но се озовават в Symphonyville!За щастие, балонът на троловете е снабден с всичко, от което ще имате нужда по пътя, вкл..
79.99лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Развийте въображението и сръчността на детето ви с конструктори LEGO, за малки деца, метални и други

Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално за Вас.